Melusine Koning

Is gecertificeerd door en geregistreerd bij de Stichting Coach (Certified Coach SC 1001). Aan deze erkenning is de Leergang Coaching voor Professionels bij de School voor Coaching (Leiden) en de opleiding aan de VO Supervisie en Coaching (Interact Amsterdam) vooraf gegaan. 

Daarnaast  de ruime werkervaring: eerst als leidinggevende en stafmedewerker in de gezondheidszorg. Later als trainer, coach, supervisor en docent voor de Hogeschool Inholland, waarbij zij zowel intern voor studenten, als extern voor professionals werd ingezet.

Haar werkgebied betreft heel Nederland en opdrachtgevers komen uit de gezondheidszorg (alle velden), het onderwijs (Universitair: TU Delft, Hogescholen: Inholland en Haagse Hogeschool, ROC’s: Horizon College, Mondriaan Onderwijsgroep, Clusius College, Middelbaar onderwijs: RSG Enkhuizen en basisonderwijs: R. Steinerschool Alkmaar), overheid (Gemeente Bergen en Den Helder), de financiële dienstverlening (Rabobank) en het bedrijfsleven (o.a. United Biscuits Verkade en Vezet).

Zowel managers (management teams) als uitvoerend personeel (teams) vormen haar klantenkring.

Zij biedt: resultaatgerichtheid, interventies die uitdagen om te onderzoeken wat belemmert, balans in eigen stijl, vakkundigheid, ervaring, een open en directe benaderingswijze, een stijl van liefdevol confronteren, relativerende humor. Kortom: de kracht van een kasteel en een warm hart.

Coaching & meer…